• 079154851
  • Stick pentru gatit Sous Vide Adler AD 6415


    • Producător:Adler
    • Cod produs: AD 6415


    Disponibilitate: 3
    • 1.999 MDL

    Caracteristici
    Material carcasă metal
    Repere Gatirea fara adaos de grasime Poate fi folosit in ghivece si alte recipiente termorezistente cu inaltimea minima de 15 cm Design rezistent la apa IPX7
    Control
    Display Afisaj digital care indica timpul de gatit si functia de mentinere la cald
    Programe Sous vide: O metoda sanatoasa de gatire lenta Gatitul sous vide este o tehnica care utilizeaza setari precise de temperatura pentru a garanta un rezultat uniform si perfect de fiecare data
    Tip control Funcționare complet automată
    Detalii tehnice
    Regim de temperatura in °C si °F
    Dimensiuni și greutate
    Adincimea, cm 10
    Greutate, kg 1,64
    Inaltimea, cm 40
    Latimea, cm 15
    Iluminare
    Indicator LED pentru modurile de operare şi semnalizare erori da
    Informaţii generale
    Culoarea negru / inox
    Suplimentar Datorita pregatirii lente si blande, valorile nutritionale ale carnii, legumelor si pestelui se pastreaza in vas. Gustul perfect, original al ingredientelor selectate ramane in mancare, nu in apa
    Ţara de origine China
    Termen de garanţie, luni 24
    Instalare
    Tipul instalației solo
    Producător si model
    Producator Adler
    Siguranţa
    Oprire automată de siguranță da
    Hit
    Iluminare standard 20-95 grade Celsius
    Intervalul de temperatură în zona 1, ° С Precizie +/- 0,1°C
    New
    Емкость для воды Mylce Capacitate maxima container pana la 20 L
    Индикатор выполнения программы Indicator LED de putere
    Максимальная мощность в Вт 1000 W
    Напряжение в В 220-240
    Очистка машины Carcasa de incalzire detasabila pentru o curareta usoara

    Descriere

    Sous vide de la Adler AD 6415 este un dispozitiv pentru gatirea lenta a produselor alimentare, care va permite sa pastrati nutrientii acestora si sa subliniati gustul unic al mancarurilor dumneavoastra preferate.

    Alimentele, ambalate sub vid in pungi speciale, se pun in apa intr-o oala si se gatesc la o temperatura controlata cu precizie, care este de obicei mult mai scazuta decat in ​​cazul gatirii traditionale a produselor. Gatitul sous vide pastreaza nutrientii din feluri de mancare si subliniaza gustul unic. Setarea temperaturii de la 20 la 95 ° C pentru a asigura gatirea uniforma a produselor alimentare. Dispozitivul va permite sa setati timpul de gatit de la 1 minut pana la aproape 100 de ore.

    • Sous vide: O metoda sanatoasa de gatire lenta
    • Gatitul sous vide este o tehnica care utilizeaza setari precise de temperatura pentru a garanta un rezultat uniform si perfect de fiecare data
    • Datorita pregatirii lente si blande, valorile nutritionale ale carnii, legumelor si pestelui se pastreaza in vas.
    • Gustul perfect, original al ingredientelor selectate ramane in mancare, nu in apa
    • Gatirea fara adaos de grasime
    • Poate fi folosit in ghivece si alte recipiente termorezistente cu inaltimea minima de 15 cm
    • Interval de temperatura: 20-95 grade Celsius
    • Precizie +/- 0,1°C
    • Setarea timpului de la 1 minut la 99 de ore si 59 de minute
    • Temperatura in °C si °F
    • Design rezistent la apa IPX7 cu oprire automata de siguranta
    • Carcasa de incalzire detasabila pentru o curareta usoara
    • Putere: 1000 W
    • Capacitate maxima container pana la 20 L

    Spune-ţi opinia

    Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
        Rău           Bun
    Captcha

    Etichete: Stick pentru gatit Sous Vide Adler AD 6415